Forhandlere
Flaskepost
Motta ukens tilbud og andre nyheter p� e-post

Åpningstider:
Man - Fre: 09:00 - 17:00
Lør: 10:00 - 14:00

Spectra Marine

Litt om oss

Spectra Marine ble etablert i Molde i 2008 med båtutstyrsbutikk og verksted i Fannestrandvegen. I 2012 fikk vi den ærefulle utmerkelsen "Gasellebedrift", og i 2013 investerte vi i en flott og moderne marina på Skorgenes i Vestnes. Samme år overtok vi butikkvirksomheten fra tidligere Båthuset i Breivika i Ålesund. Dette har gjort at vi på kort tid har blitt en betydelig aktør på båtutstyr og reparasjonsarbeid til småbåtflåten i fylket. Vi har nå agentur på de mest ettertraktede motormerkene, som Yanmar, Volvo Penta, Mercury og Mercruiser, og regner oss for å være en komplett leverandør til båteieren. Vår filosofi er å ha dyktige ansatte med hjerte for båt, som skjønner båtfolkets behov og ønsker.

 

Båt og motor

Vi forhandler båter fra Quicksilver og Uttern. Dette er begge markedsledere i sine segment. Av motormerker har vi Yanmar, Volvo Penta og Mercury. Her utfører vi service og reparasjoner og vi har det meste av servicedeler på lager.Verkstedet

Våre ansatte på verkstedet er stadig på skolebenken og blir oppdatert på sine spesialfelt. Vi har spesialkompetanse på marinemotorer og drev, maritim elektronikk og skrogreparasjoner.